Coșul de cumpărături

Ne puteti suna 0755 619 938 sau scrie pe WhatsApp

Livrare gratuita pentru comenzile ce depasesc 200,00 lei

Iti dam banii inapoi

Nu esti pe deplin multumit de produsul cumparat? Iti dam banii inapoi simplu si fara a invoca un motiv anume. Costul transportului de retur este suportat de noi.

Produsele personalizate sunt reglementate prin lege, acestea nu se pot returna deoarece nu le putem revinde, cu toate acestea vrem un client pe deplin multumit de produsul cumparat de pe Uniq-Gift.ro.

Noi credem atat de mult in produsele noastre si in calitatea lor incat vrem sa va oferim o garantie de calitate, iar tu sa poti cumpara fara frica orice produs doresti, iar daca nu-ti place sa-l poti returna la fel de usor si fara costuri suplimentare.

Iata cateva reguli de urmat pentru a putea returna un produs si pentru a primi banii inapoi.

  • Produsul trebuie achitat cu cardul online.
  • Ai la dispozitie 24 de ore din momentul livrarii sa te razgandesti.
  • Poti returna un singur produs pe comanda.
  • Taxa de transport nu o putem returna, insa returul produsului se face pe cheltuiala noastra, dvs. veti primi doar contravaloarea produsului in acelasi cont de pe care s-a facut plata cu cardul.

Iata cum poti returna un produs.

Trimite un mail la contact@uniq-gift.ro cu numele tau, numarul de comanda si produsul la care renunti.

In termen de 3 zile lucratoare un curier va va suna si va ridica produsul. (sunteti responsabil pentru ambalarea necorespunzatoare, daca produsul ajunge defect nu vom putea face rambursarea banilor)

Cand ajunge la noi verificam sa nu aiba urma de uzura, crapaturi, defecte si sa se afle in aceeasi stare in care a fost primit.

Daca nu sunt probleme, va vom trimite un mail de confirmare iar maxim 3 zile lucratoare ar trebui sa va intre contravaloarea produsului in contul de pe care ati facut plata.

  • Aceasta regula nu se aplica unui singur produs si anume „Tablou Art personalizat cu poza ta si mesaj sau versuri melodie”
Livrare gratuita

Pentru cumparaturi 200,00 lei

Nu-ti place produsul? Primesti banii inapoi!

Produse de calitate

Livrare rapida