fbpx
Suntem bucurosi sa te ajutam, 0770526178
Luni - Vineri 9:30 - 17:00

 Returnarea produselor:
Conform legislatiei romane in viguare: Consumatorul poate returna produsele achizitionate, in ambalajul original, in termen de 14 zile calendaristice de la primire fara penalitati si fara invocarea unui motiv. Clientul este responsabil pentru „diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor”. Consumatorul nu mai beneficiaza de aceleasi drepturi si in cazul in care produsul comandat a fost creat dupa solicitarile acestuia adica mai exact cadourile personalizate sau cele care prin natura lor nu pot fi returnate (cele care contin imagini sau texte personalizate la alegerea clientului).
Categoriile de produse care se exclud de la posibilitatea de returnare conform Ordonantei de Urgenta 34/2014 din 04.06.2014 articolul 16 punctul c. Furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar.
• Cadouri personalizate
• Cani personalizate
• Perne Personalizate
• Mouse Paduri
• Tricouri personalizate
• Si alte produse raspandite in categorii care prin natura lor pot fi personalizate

Returnarea produselor eligibile pentru acest proces se va face pe cheltuiala comerciantului in acest caz SC UNIQ GIFT SRL si prin aceeasi metoda de transport cu care s-a facuta si expedierea. Produsul trebuie sa fie ambalat in pachetul sau original (in cazul in care acesta era prezent), cel cu care a fost expediat. Suma aferenta produsului returnat va fi achitata de SC UNIQ GIFT SRL in termen de 14 de zile calendaristice de la solicitare.
Alte motive eligibile pentru returnarea unui produs:
• ati primit un alt produs decat cel comandat;
• produsul a ajuns la dumneavoastra defect sau deteriorat
Daca constatati ulterior ca produsul este defect, sau ati primit alt produs decat cel comandat va rugam sa ne contactati pe numerele de telefon puse la dispozitie in cadrul site-ului pe pagina CONTACT pentru solutionarea problemei in maxim 3 zile de la primirea produsului.

IMPORTANT!!!
Conform Ordonantei de urgenta nr. 34/2014 art.16 lit.c) – Consumatorul nu poate renunta la comanda in cazul produselor personalizate
Prin urmare, odata cu aprobarea proiectului grafic comanda nu mai poate fi anulata si va asumati responsabilitatea preluari de la curier in momentul livrarii

Riscul de pierdere:
Avand un contract cu o firma de curierat/transport Vanzatorul isi asuma responsabilitatea pana la punctul de inmanare a coletului catre un reprezentant al firmei de curierat. Firma de curierat/transport isi va asuma responsabilitatea ulterioara a unei posibile pierderi sau deteriorari ale coletului in cauza.

 

Daca constatati ulterior ca produsul este defect, sau ati primit alt produs decat cel comandat va rugam sa ne contactati pe numerele de telefon puse la dispozitie in cadrul site-ului pe pagina CONTACT pentru solutionarea problemei in maxim 3 zile lucratoare de la primirea produsului.

Inchide meniul
×

Cart