Coșul de cumpărături

Ne puteti suna 0755 619 938 sau scrie pe WhatsApp

Livrare gratuita pentru comenzile ce depasesc 200,00 lei

Retur

  • Site-ul Uniq-Gift.ro comercializeaza in principal produse personalizate dupa specificatiile clientilor sau la cerere lor, care se incadreaza in exceptiile privind dreptul de retragere prevazute de articolul 16 al OUG. 34/2014 referitoare la contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale. Conform art. 16 lit. c din O.G. 34/2014, in cazul in care consumatorul (Cumparatorul) opteaza pentru achizitionarea unor produse personalizate in mod clar, confectionate dupa specificatiile indicate de catre consumator (Cumparator), produsele suferind astfel modificari la cererea Cumparatorului, acesta accepta faptul ca produsele de acest fel nu se returneaza si nu se pot inlocui, fiind exceptate de la dreptul de returnare. 
  • Majoritatea produselor comercializate pe site-ul Uniq-Gift.ro intra sub incidenta acestei exceptii, fiind personalizate in mod clar, dupa specificatiile prezentate de consumator (Cumparator). O.G. 34/2014. 
  • Site-ul nostru nu comercializeaza produse cu posibile modele deja imprimate. Produsele de pe site sunt imprimate la cererea clientului si fiecare produs poate fi modificat sau nu.

In cazul produselor nepersonalizate, potivit legislatiei in vigoare, Cumparatorul are dreptul sa notifice în scris, printr-un mail la adresa Contact@uniq-gift.ro, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la intrarea in posesia fizica a produsului. In acest sens, se poate folosi un model de formular de retur afisat mai jos.

  • Nume Prenume
  • Numarul comenzii sau numarul de telefon
  • Numele produselor
  • Datele contului bancar unde doriti returnarea banilor (daca este cazul)

Singurele costuri ce revin Cumparatorului sunt cheltuielile legate de returnarea produselor, care se va face la adresa indicata de SC UNIQ GIFT SRL dupa aprobarea cererii de retur. Produsele pot fi trimise prin orice mijloc prefarat de dvs. dar cu ramburs 0, sau puteti cere sa va trimitem noi un curier, costul de livrare poate fi diferit de cel afisat pe site, in functie de zona de livrare. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Returul va fi acceptat daca produsul este in aceeasi stare in care a fost livrat, nepurtat, fara pete, spalate, impregnate cu parfum, fara urme de uzura sau rupturi si este complet, inclusiv cu accesorii. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva, etc. 

Rambursarea costurilor se va face in termen de cel mult 7 zile de la receptionarea produselor. Cumparatorul suporta costurile de returnare si este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. 

Puteti citi pe larg in Termeni si Conditii.

Scrieti-ne un mail la adresa contact@uniq-gift.ro sau scrieti-ne pe WhatsApp despre problema intalnita si faceti dovada produselor defecte.

Produsele vor fi inlocuite in termen de 3 zile lucratoare. 

Scrieti-ne un mail la adresa contact@uniq-gift.ro sau scrieti-ne pe WhatsApp despre problema intalnita.

Produsele vor fi inlocuite in termen de 3 zile lucratoare. 

Pentru ca marimile tricourilor pot sa difere de la un producator la altul, recomandam intotdeauna sa cunsultati tabelul cu marimi din pagina produsului.

Daca tricoul este personalizat acesta nu mai poate fi schimbat cu alta marime sau returnat (mai multe detalii gasiti in pagina „Termeni si Conditii„), insa, daca face parte dintr-un set, puteti achizitiona separat unul sau mai multe tricouri, nu este necesar sa comandati intregul set.

Dupa ce v-ati asigurat de marimea dorita, scrieti-ne un mail la adresa contact@uniq-gift.ro sau scrieti-ne pe WhatsApp numele dvs. si produsul pe care doriti sa-l schimbati.

Va trebui sa trimiteti produsul in aceeasi stare respectand Termenii si Conditiile, la adresa primita pe mail sau WhatsApp prin ce metoda de livrare preferati dar cu ramburs 0. In termen de 3 zile lucratoare de cand am intrat in posesia produsului, veti primi marimea solicitate.

Puteti cere sa trimitem noi un curier la adresa dvs, insa va trebui sa achitati costul transportului prin transfer bancar in contul trimis de noi. Costul curierului poate sa difere fata de pretul afisat pe site, in fuctie de zona de livrare.

Livrare gratuita

Pentru cumparaturi 200,00 lei

Nu-ti place produsul? Primesti banii inapoi!

Produse de calitate

Livrare rapida