Coșul de cumpărături

Ne puteti suna 0755 619 938 sau scrie pe WhatsApp

Livrare gratuita pentru comenzile ce depasesc 200,00 lei

Livrare gratuita in regim de urgenta

Am adaugat un nou sistem de livrare gratuita in regim de urgenta pentru clientii ce comanda produse ce depasesc 150,00 lei.

Desi stim ca toti clientii sunt extrem de importanti pentru noi, trebuia sa luam o decizie sa putem face fata valului de comenzi din timpul sarbatorilor.

Cadourile personalizate necesita timp si atentie, nu sunt produse ce le adaugam intr-o cutie si le expediem. Fiecare comanda este diferita, fiecare produs este diferit, etapele de personalizare necesita timp.

Fiecare comanda necesita ambalare diferita, awb-uri facute manual, expediem colete si prin posta, fiecare colet necesita un volum foarte mare de date plus cel putin 4 pagini ce trebuiesc prezentate impreuna cu coletul dvs.

Recunoastem ca avem avantaje sa procesam comenzile mai valoroase, de aceea in perioada sarbatorilor de iarna am decis ca toate comenzile ce beneficiaza de transport gratuit, sa beneficieze si de sistemul „priority”.

Daca in decursul unei zile sunt 20 de comenzi, 12 cu livrare gratuita si 8 cu livrare platita, cele 12 vor avea prioritate si vor fi plasate curierilor in aceeasi zi.

Daca din cele ramase au ramas nefinalizate, acestea vor fi plasate curierilor a 2 a zi. Practic se intarzie livrarea cu o 1/2 zile.

Speram sa nu va afecteze direct si sa va schimbati parerea despre noi, insa incercam sa oferim mai multe beneficii clientilor care au deja incredere in noi si comanda mai multe produse.

Cu drag pentru toti clientii Uniq-Gift.ro
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Livrare gratuita

Pentru cumparaturi 200,00 lei

Nu-ti place produsul? Primesti banii inapoi!

Produse de calitate

Livrare rapida